Denisa face parte de azi din echipa noastra. Va rog sa va purtati frumos cu ea si sa o respectati. Chiar daca pe unii va surprinde decizia mea stiti bine ca nu e prima data cand va surprind![]()
Denisa face parte de azi din echipa noastra. Va rog sa va purtati frumos cu ea si sa o respectati. Chiar daca pe unii va surprinde decizia mea stiti bine ca nu e prima data cand va surprind![]()
Traddles: "Eu sufar mult sau cel putin asa mi se spune."
After one day:
Traddles: "da crt...chiar sufar, mi-am dat seama acuma".
Conclusion:
Traddles: "dar am intrebat frumos daca am iesit bine in poza...poate imi statea parul intr`o parte...mi-am dat seama ca sunt si narcisist"
bine ai venit denisa >< Eu sunt denis :-
![]()
Ok , hormonel . Eu sunt Preotul . Vă logodesc ?Originally Posted by _BroNx Only the registered members can see the link. Register here
Bine ai venit Denisa . Eu voi fi micul tău ghid în această comunitate . Pentru început îţi pot spune că dacă dai de mafiotu să nu te sperii că aşa e felul lui de a fi . <3

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAOriginally Posted by Paul Only the registered members can see the link. Register here
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bine ai venit si sper ca nu te-ai suparat pt ce am zis la prezinta-te.![]()
Nu asculta de altii doar de mintea ta nebuna!
Oricat ai fi de bun poti fi calcat in picioare.
Ai uitat de fericire , ai in cap numai probleme
Inchizi ochii si adormi doar asa mai scapï de ele.
Ai aflat ce stim cu totii,realitatea-i cruda!
I am a security bot. Do not try to contact me.
Pf,deja am dat de el pe chat...Ma amuza k e prea plin pe sine,nu ma sperie)
Si nu m`am suparat,stai lin![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Originally Posted by Paul Only the registered members can see the link. Register here
))))))))))))))
preotul nu logodeste. np![]()
Last edited by Diggzie; 07-27-2010 at 03:41 PM.
fuLg3Rik dropped (Romania/Malu/92.80.206.134/STEAM_0:1:9095993)
Killar joined (Romania/Hemeius/92.83.179.166/STEAM_ID_LAN)
Deja esti in patru labe.Originally Posted by Traddles Only the registered members can see the link. Register here

pwned.
Nu asculta de altii doar de mintea ta nebuna!
Oricat ai fi de bun poti fi calcat in picioare.
Ai uitat de fericire , ai in cap numai probleme
Inchizi ochii si adormi doar asa mai scapï de ele.
Ai aflat ce stim cu totii,realitatea-i cruda!
I am a security bot. Do not try to contact me.
Bafta .
ahahahahhaa senz owned)